Conversie Optimalisatie Cursus

Stevig in je schoenen met ACT

Een online training in ACT-vaardigheden

Meer welbevinden 

Positief gericht op mentaal welbevinden in de toekomst, los van "het probleem"

Evidence-based

Een degelijk wetenschappelijk onderbouwde aanpak die bewezen werkt!

Loslaten!

Doen wat werkt voor jou en wat praktisch makkelijk toepasbaar is in je drukke agenda. Eindelijk rust!

En toen veranderde alles!

In 2014, op 2 april om precies te zijn, veranderde alles ... alleen had ik toen nog niet door hoe fundamenteel. Ik werd mama van Nina. 

Ik was 36, had er al een internationale carrière in Sales and Marketing op zitten, was gestart met een masterstudie Klinische Psychologie om daarmee aan mijn 'tweede carrière" te beginnen... als onderneemster liefst! En met bakken ambitie ...

Maar ... oh boy, wat had ik dat onderschat

Mama worden schudde mij helemaal door elkaar. Ik voelde een diepe liefde, die ik nog nooit gevoeld had... en tegelijkertijd was het worstelen met stress en tijd, zoals ik dat nog nooit ervaren had. Zelfs niet in de periode dat ik elke week naar twee verschillende bestemmingen vloog voor mijn werk.

Ik ben nogal van de praktische aanpak, dus ging ik zoeken naar een manier om het draaglijk te houden, om balans te bewaren ... zodat ik met mijn voetjes op de trappers kon blijven.

ACT en Positieve Psychologie

En toen leerde ik in mijn masterstudie over Acceptance and Commitment Therapy en Positieve Psychologie ... Een aanpak met een positieve blik naar toekomstig welbevinden, met het oog op 'ontdekken wat werkt voor jou', praktisch toepasbaar en degelijk wetenschappelijk onderbouwd vanuit de Psychologie. I love it!

ACT en positieve psychologie leerden mij psychologisch flexibel zijn. Ik weet nu wat waardengericht voor mij belangrijk is en ik werk dagelijks aan vaardigheden als acceptatie, mindfulness en defusie, die mij helpen mijn focus te houden op wat belangrijk is. En die mij helpen om meer los te laten.


Zo kan ik een bewuste en betrokken mama zijn EN tegelijkertijd ambitieus zijn in mijn werk! Wil jij ook meer leren loslaten?


Doe dan nu mee en leer vaardig worden in ACT

Leren loslaten als vaardigheid

Voor mij is mijn ACT-verhaal begonnen bij de zoektocht naar balans tussen mijn mama zijn en mijn professionele ambitie ....

Maar ... het gaat om trainen van vaardigheden, om processen, om het aanleren van een ander perspectief. Acceptance and Commitment Therapy heeft ondertussen een degelijke wetenschappelijke basis en is bewezen effectief bij problematieken als piekeren, onzekerheid, laag zelfbeeld, angst, stress, burn-out, omgaan met chronische pijn ...

In deze training ga ik je de vaardigheden binnen het ACT model bijbrengen en die vaardigheden zijn toepasbaar op heel veel verschillende problemen.

ACT is erop gericht te leren loslaten, psychologisch flexibel te zijn en te leren kiezen voor wat werkt voor jou!

Psychologische flexibiliteit

 ... is de vaardigheid om flexibel om te gaan met wisselende situaties en te veranderen van perspectief. 

Psychologisch flexibel zijn betekent dat je bewust aanwezig bent in het hier-en-nu en dat je actief bereid bent moeilijke emoties, gedachten of sensaties te beleven. En dat je ondanks die moeilijke emoties, gedachten of sensaties toch waardengerichte, betekenisvolle keuzes kan maken en stappen kan zetten in de richting van wat jij belangrijk vindt.

Welke vaardigheden ga jij leren in dit traject?

Waarden

Je leert ontdekken wat waardengericht voor jou belangrijk is. Als je heel helder voor ogen hebt waar je prioriteiten liggen, worden keuzes makkelijker. Dan weet je welke richting je uit wil. Dan weet je wat wel of niet 'jouw ding' is 

Acceptatie

Accepteren is een vaardigheid die je kan leren. Accepteren betekent dat je actief bereid bent moeilijk emoties, gewaarwordingen of gedachten met open armen te ontvangen, zodat die niet in de weg staan van wat belangrijk is.

Defusie

De-fusie betekent letterlijk "uit elkaar halen". Je leert letterlijk afstand nemen van de inhoud van moeilijke gedachten en emoties, zodat je niet meer meegezogen wordt in die gedachten en emoties. Je leert met andere woorden ... loslaten.

Met aandacht leven

Met aandacht leven of mindful leven is een vaardigheid die je kan trainen. Binnen Acceptance and Commitment Therapy leer je letterlijk met aandacht leven: opmerken wat er zich hier-en-nu afspeelt, zowel in de buitenwereld als binnen in je. 

Flexibel zelfbeeld

Door de jaren heen bouw jij een verhaal over jezelf op, gebaseerd op dingen die je meemaakt in je leven. Soms beperkt dat zelfbeeld je in je geluk. Je leert flexibel omgaan met belemmerende labels die in de weg staan van waardengericht leven.

ACT-ie

Nadat je heel wat over jezelf geleerd hebt en weet hoe je actief aan de slag kan met uitdagingen op je pad richting het leven dat jij wil, is het tijd voor ACT-ie. Een deftig onderbouwd plan van aanpak, draagt bij aan het behalen van je doelen.

Omdat het de eerste keer is dat deze cursus online gaat, geef ik jou 50% korting!
In ruil daarvoor wil ik graag jouw eerlijke feedback!

€ 249
€ 125

Schrijf je in voor                                            Stevig in je schoenen met ACT                           - 6 weken online 

 • Ben jij doodmoe van goed te willen doen voor iedereen?
 • Weet jij soms niet echt helemaal wat het is dat jou gelukkig maakt?
 • Verzuip jij wel eens in eindeloos veel taken die op je afkomen?
 • Heerst er achter de schermen chaos in je planning en organisatie?
 • Kan je moeilijk "neen" zeggen of loslaten?
 • Heb je soms het gevoel de controle kwijt te zijn?
 • Worstel jij met de balans mama-zijn en je ambitie?
 • Voel jij je wel eens onzeker over jezelf? Twijfel je aan jezelf?


Dan is dit traject zeker iets voor jou! Je leert er namelijk ontdekken wat er écht toe doet en hoe je durft kiezen voor 'jouw leven', zonder daarin afgeleid te worden door moeilijke gedachten of emoties. In deze training leer ik je hoe je Acceptance and Commitment Therapy toepast in je dagdagelijkse leven. 

Praktisch

 • Start op dinsdag 30 mei 2023 - duur: 6 weken
  Elke week op maandag krijg jij toegang tot de nieuwe module
  Op woensdag en vrijdag ontvang je extra ondersteuning in je mailbox.
 • Je doorloopt zelf op je eigen tempo en wanneer het jou past de videolessen en oefeningen
 • Je krijgt vanaf 30 mei 2023 toegang tot een besloten online groep (in Huddle) waar je terecht kan voor vragen, waar we ervaringen uitwisselen en waar ik je ondersteun om ACT toe te passen in je leven.  
 • Als je dat wenst, kan je anoniem deelnemen aan deze groep (Na inschrijving ontvang je instructies hoe je jezelf anoniem aanmeldt)
 • Je behoudt toegang tot de groep voor zolang de groep actief blijft. Je behoudt je toegang tot de videolessen en oefeningen gedurende 1 jaar (vanaf de start van de training) 


Nog vragen over de praktische kant? Mail gerust naar wendy@studioact.be

Wendy Celis

Hey, ik ben Wendy

Ik ben Wendy, mama van Nina en Ruben, echtenote van Noël en drijvende kracht achter Studio ACT en InVia Coaching (gemandateerd loopbaancentrum voor VDAB). Ik heb, net als iedereen, mijn rugzakje. En de afgelopen 10 jaar geraakte dat behoorlijk goed gevuld, zowel privé als professioneel. Ik trouwde, werd 2x mama, mijn moeder kreeg Alzheimer en is ondertussen helaas overleden ...Professioneel ging ik van een internationale carrière in Sales & Marketing, naar de combinatie deeltijds werken en studeren, naar zelfstandig ondernemerschap. Ik studeerde af als Master Klinische Psychologie. 


Met Studio ACT wil ik ambitieuze, ondernemende mama's leren hoe ze hun cool kunnen bewaren in de drukte door psychologisch flexibel in het leven te gaan staan.

Toch nog vragen?  Stel ze gerust!

wendy@studioact.be