Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

vanuit Acceptance and Commitment Therapy gaan we voor een duurzaam, waarde-gedreven loopbaanplan,  zodat jij een diepe voldoening ervaart in wat je professioneel leven doet.
Ontdekken welke waarden voor jou belangrijk zijn in je werk en professionele context, zodat je werk vindt dat écht bij je past. Werk dat in het geheel van je leven past.

Op korte en op lange termijn

Niet zomaar een actieplan voor je loopbaan, maar een duurzaam waarde-gedreven actieplan, helemaal afgestemd op wat jij écht wil in je leven en loopbaan.

Eentje waarmee je makkelijk kan bijsturen terwijl je onderweg bent.

ACT zorgt er voor dat je vol zelfvertrouwen aan je actieplan begint, zonder dat je belemmerende overtuigingen of een laag zelfbeeld je plannen en doelen in de weg staan.
Je leert een andere relatie krijgen met gedachten, emoties en innerlijke sensaties

Bewust leren zien en voelen wat zich hier en nu voordoet, zodat je ook bewust en vanuit je waarden kan kiezen hoe jij reageert op hetgeen je pad kruist.
Al van in de jaren 80 van vorige eeuw is ACT een degelijk wetenschappelijk onderbouwd model en bewezen effectief. ACT is er op gericht je algemeen welbevinden en psychologische flexibiliteit te vergroten op verschillende vlakken in je leven en dus ook in je loopbaan.

ACT toepassen op je loopbaanontwikkeling, betekent psychologisch flexibel zijn in je loopbaan

  • ... ontdekken wat er voor jou echt toe doet in het leven en je loopbaan daarop afstemmen
  • ... een doelgericht en waardengericht, lange termijn loopbaanplan opstellen
  • ... je niet meer laten belemmeren door negatieve emoties en belemmerende gedachten
  • ... duurzame keuzes maken in je carrière
  • ... kiezen voor een carrière die jou heel veel voldoening brengt.

Acceptance en commitment Therapy is er op gericht om psychologische flexibiliteit en welbevinden te vergroten. ACT is wetenschappelijk degelijk onderbouwd en bewezen effectief

MET LOOPBAANCHEQUES 

VAN VDAB

Naast Studio ACT ben ik, Wendy, ook nog zaakvoerder van een gemandateerd loopbaancentrum voor VDAB, InVia Coaching in Diest

Een traject loopbaanbegeleiding met loopbaancheques kost jou

slechts 80€ voor 7 uren begeleiding

Je hebt recht op loopbaancheques van VDAB als je in Vlaanderen of Brussel woont, werknemer of zelfstandige bent, minstens 7 jaar werkervaring hebt en de voorbije 6 jaar je loopbaancheques niet hebt opgebruikt

ZONDER LOOPBAANCHEQUES

Factuur mogelijk voor ondernemers

 Het systeem van loopbaancheques is een systeem dat gesubsidieerd wordt door de overheid. De reële waarde van loopbaanbegeleiding ligt voor VDAB op 169€ / uur. VDAB communiceert hier heel open over op hun website

https://www.vdab.be/loopbaancheques

Het traject is blended.
Dat betekent dat je heel wat oefeningen zelfstandig doorloopt en dat de gesprekken gericht zijn op verdieping. 

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan deze optie

KOM GRATIS EN VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN